Poradna Amazon Kindle 8 Touch

Autor: | Vloženo: 27.05.2017 000 09:11 | Témata: Poradna Amazon Kindle 8 Touch

Nejde číst bez externího světla, je možné stáhnout češtinu (menu)?



Dobrý den, pořídil jsem Amazon Kindle 8 Touch a nějak mi nejde nastavit velikost písma na jednotlivou stránku, dále display ve tmě je tmavý, takže nejde číst bez externího světla a také jsem si nechal zaslat zakoupenou knihu do mailu na Kindle a kde a jak ji najdu?
Je možné stáhnout češtinu (menu)?

Předem děkuji za odpovědi
Crazypepino

  • 2. června 2017 - Oficiální zástupce obchodu AZ Mobil

    Dobry den,

    1. pismo - zde zalezi na formatu knihy. Pokud je to cokoliv jineho nez PDF, staci potahnout prsty po displeji a zmenit velikost pisma, podobne jako na telefonu, tabletu. Pripadne pokud klepnete do horni caasti displeje, objevi se lista s tlacitky a po klepnuti na tlacitko AA se Vam zobrazi vyber velikosti pisma. Pokud se jedna o knihu v PDF, zde se pri zvetseni pisma neprekresli stranka na velikost displeje. PDF tedy musite cist s mensim pismem. Pripadne muzete stranku otocit nalezato, tim se pismo zvetsi. Posledni moznost je prevod PDF do jineho formatu (napr. MOBI), kde je jiz vse v poradku.

    2. Kindle 8 je zakladni model bez osvetleni. Vecer je potreba si svitit na displej. Je to klasicka ctecka bez osvetleni. S osvetlenim je nutne zvolit Kindle Paperwhite (http://azmobil.cz...). Te ale stoji jiz 3699,-Kc.

    3. ceske menu zatim neni k dispozici.

    4. nejdrive musite propojit obchod se cteckou pomoci registracniho mailu. Pokud je ctecka sparovana s obchodem, muzete si posilat knihy primo do ctecky. Na ctecce pouze pustite WiFi a kniha Vam behem minuty prijde primo do ctecky. Objevi se Vam na hlavni obrazovce v seznamu knih.

    ing. tomas pejcha
    AZ Mobil http://www.azmobil.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.