Poradna Amazon Kindle 8 Touch

Autor: | Vloženo: 23.08.2018 000 14:28 | Témata: Poradna Amazon Kindle 8 Touch

Nedají z Calibre stáhnout knihy do čtečky

Až do dnešního dne bylo všechno v pořádku, ale zjistila jsem, že když převádím, tak jako jsem to dělala vždycky, knihy z Calibre do čtečky, tak se do ní nepřenesou žádná data, ukazuje to velikost 0. Možná dochází ke špatnému kontaktu mezi čtečkou a počítačem USB portem. Poslední dobou, abych dosáhla objevení ikony na displeji, že došlo ke kontaktu s počítačem, jsem musela konektorem "zaviklat". Může být problém v tom? nebo je problém v Calibre? Ale ještě před čtyřmi dny, i když už docházelo k problému s USB, se mi knihy normálně nahrály. Jsem dost nešťastná. Děkuji moc, doufám, že na něco přijdete. Zorka Bartoňová

  • 17. září 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobry den,

    problem muze byt ve verzi programu Calibre. Zkuste provest aktualizaci na nejnovejsi verzi. Se starsi verzi prenos nefunguje a nikde se nezobrazi ani zadna chybova hlaska, coz by mohl byt Vas pripad.

    ing. tomas pejcha
    AZ Mobil

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Zorka Bartoňová

      18. září 2018 - Zorka Bartoňová

      Dobrý den.
      Je to podivné, ale když jsem knihu i přesto, že to ukazovalo nulu, otevřela ve čtečce tak se ve čtečce zobrazila normálně. .Teď to někdy ukáže nulu nebo kladný údaj, ale už to neřeším, když to jde, tak je to pro mne v pořádku.
      Nevíte, jak mám přenést knihovnu v Calibre do nového počítače? Některé tituly už nemůžu znovu získat a to by mě mrzelo. Dívala jsem se na různé návody na počítači, ale ani jeden mi nefunguje. Teď mám Windows 7 a v novém počítači Windows 10.
      Napadlo mě, zda-li by to nešlo přes čtečku - knihy ze čtečka nacpat do nového počítače a tam do Calibre a tak to tam postupně vkládat. teď momentálně nemám k dispozici druhý monitor, tak to nemůžu hned vyzkoušet, Třeba mi hned řeknete, zad to tak jde nebo že je to pitomost. Času mám vlastně dost, nejsem už pracující, ale to, čemu se říká celkem hnusně - důchodkyně. Díky moc. Bartoňová


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.