Poradna Amazon Kindle Paperwhite

Autor: | Vloženo: 18.09.2012 000 16:42 | Témata: Poradna Amazon Kindle Paperwhite

Paperwhite vs. touch

Zajímal by mě rozdíl mezi kindle touch kindle paperwhite - rozměry,výdrž baterie,displej,předčítání textu,připojení na internet atd. Děkuji za odpověď

  • Chytré elektro

    Chytré elektro

    18. září 2012

    Dobrý den,

    zejména je důležité uvést, že Kindle Touch se již nevyrábí . Možná ho ještě někde seženete, ale jedná se o 4. generaci Kindlů. Model Touch s 3G připojením je ještě k mání. Kindle PaperWhite je již 5. generace.

    Hlavní rozdíly:

    Kindle Touch: Dotyková bez podsvitu s rozlišením 167 DPI , výdrž bez WiFi 8 týdnů, má stereo repro pro předčítání textu

    Kindle PaperWhite: Dotyková s patentovaným podsvitem s rozlišením 212 DPI, výdrž bez WiFi 8 týdnů i s podsvitem, nemá reproduktory

    Rozměrově jsou obě podobné a obě mají WiFi. Kindle PaperWhite je o něco dražší. Detailnější popis parametrů na naších stránkách:

    Amazon Kindle Touch:
    http://www.chytreelektro.cz...

    Amazon Kindle PaperWhite:

    http://www.chytreelektro.cz...

    S pozdravem tým Chytré elektro, http://www.chytreelektro.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 18. září 2012 - Odpověď partnera sekce eBook-ctecky.cz

    Dobrý den. Podrobné představení nového Kindle Paperwhite je na stránce http://www.ebook-ctecky.cz... kde je mimojiné srovnání se starším typem Kindle Touch. První naskladnění očekáváme na konči října, již však přijímáme předobjednávky - http://www.ebook-ctecky.cz... Rozměry jsou v podstatě shodné, výdrž taktéž a to při zapnutém podsvícení displeje u novinky. Předčítání Paperwhite mít nebude. Pro předčítání je dobrý PocketBook Touch - http://www.ebook-ctecky.cz... který má navíc bohatší podporu formátů. Předčítání má nejen v angličtině, ale také v češtině.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • M.Hudec

      4. října 2012 - M.Hudec

      Dnes je 4-10-2012 Zajimalo by mne proc se tedy u Vaseho obchodu a dalsich 2 na Heurece objevuje termin dodavky DO TYDNE!?! Sam se snazim sledovat Amazon.com (nevim jak moc je Vase dodavka podminena objevenim se u Amazonu, ale urcite tu nejaka navaznost bude) kde byl puvodne termin 22-10 a nyni uz zmizel. Neni to trochu lziva reklama s tim terminem dodavky? Prijmete predobjednavku a pak se zakaznikovi omluvite, ze zbozi zatim nedorazilo, ale uz ho mate zachyceneho drapkem. NArozdil od ostatnich, ktere po pravde pisi do mesice (nebo aspon info v obchodu).


    • eBook-ctecky.cz

      4. října 2012 - Komentář partnera sekce eBook-ctecky.cz

      Dobrý den. Částečně máte pravdu, částečně ne. Zde na Heuréce jsme měli opravdu špatně uvedenou dostupnost. Děkujeme za upozornění, opravili jsme. Pravděpodobně jste však již neproklikl na naše stránky, kde uvádíme bližší informace o dostupnosti (zde na Heurece je možnost informovat o dostupnosti omezená) - pak byste asi nepsal o chytání drábkem. Nicméně se Vám omlouváme za naši uvedenou chybu. Nešlo o nic nekalého, nemáme důvod a zájem se takto vůči zákazníkům prezentovat a na něco je nachytávat. Pro Vaši informaci - s dodávkami Paperwhite do ČR to bude špatné, pokud o něj máte skutečně zájem doporučuji někde objednat (ať už u obchodníka v ČR nebo přímo u Amazonu) a nečekat na naskladnění - nemusel byste se letos dočkat. Pokud Vás bude ohledně Paperwhite něco zajímat, "testovací" kousek budeme mít snad již během dneška v rukou, na blogu se můžete na cokoliv zeptat - http://www.ebook-ctecky.cz...


    • eBook-ctecky.cz

      4. října 2012 - Komentář partnera sekce eBook-ctecky.cz

      Naší neúmyslnou chybu mimojiné potvrzuje komentář, na který reagujete, kde je uvedeno "první naskladnění očekáváme na konci října". Děkuji za pochopení a ještě jednou se za chybu omlouváme.


    • M.Hudec

      4. října 2012 - M.Hudec

      Dekuji za odpoved. Stranky jsem proklikl a jiny termin dodani videl i predtim. Ale jiste vite o co mi slo. Takovym oznamenim na str. Heureky firma prilaka zakaznika na svuj web .... O ocekavani potizi vim - viz ohlasy na Amazonu. Urcite by veci pomohlo kdybyste s testovacim kouskem udelali takovou "lidskou" recenzi na svych strankach - jak dobre se pouziva, jak se s nim pracuje napr. v porovnani se starsimi Kidley ap. Ja napr. jsem nenarazil nikde na vysvetleni principu podsviceni - tedy myslim tim nikoli technicky ale prakticky. Sviti porad? nebo se da vypnout (a lehce nebo slozite) pro usetreni nakladu? Nebo je nasviceni chytre a zintenzivnuje se podle svetla z okoli? Jak je to s organizaci dat? Mam Kindle3 Zustava system stejny nebo se zmenil? ap. Kdyz se Vam neco takoveho podari pomuzete hodne zajemcum.
      S pozdravem
      M.Hudec


    • M.Hudec

      4. října 2012 - M.Hudec

      samozrejme jsem mysle usetreni energie nikoli nakladu :-)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.