Poradna Barnes & Noble Nook Simple Touch

Autor: | Vloženo: 18.10.2012 000 12:27 | Témata: Poradna Barnes & Noble Nook Simple Touch

Má tato čtečka landscape mode?

Dobrý den, uvažuji o nákupu této čtečky. Kvůli množství tech.literatury ve formátu *.pdf ale pochybuji o vhodnosti, kvůli údajné neexistenci "landscape" modu. Přitom na youtube tato čtečka v "na šířku" pracuje (http://www.youtube.com... ) . Předem díky o vysvětlení příp.zda je možné nějak tuto funkci doinstalovat.
Hezký den

  • 18. října 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den. Jak je uvedeno v komentáři pod videem, s novou verzí FW již není webový prohlížeč přístupný uvedeným způsobem. Mám k dispozici Simpletouch Glowlight, webový prohlížeč je skrytý, návod jak jej použít je na stránkách našeho blogu - http://www.ebook-ctecky.cz... Webový prohlížeč nicméně funguje v klasickém režimu na výšku. Ale zpět k Vaší hlavní otázce. Nook SimpleTouch nepodporuje landscape režim. Nicméně podporuje režim reflow, umožňuje u PDF zvětšit písmo (což samozřejmě nejde u naskenovaných PDF, na které je sice každá ebook čtečka nevhodná, ale tato vyloženě nepoužitelná). To je podle mě lepší, než kdyby tomu bylo naopak. Za nejlepší ebook čtečky s 6" E-Ink displejem na PDF považuji PocketBook Touch http://www.ebook-ctecky.cz... a Sony PRS-T2 - http://www.ebook-ctecky.cz... (obě mají landscape režim, reflow, popř. další funkce zpříjemňující prohlížení PDF)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.