Poradna PocketBook Basic Touch 624

Autor: | Vloženo: 09.01.2014 000 23:07 | Témata: Poradna PocketBook Basic Touch 624

Vyšší rychlost oproti PocketBook Touch Lux 623.

Dobrý den, v technických specifikacích modelu PocketBook 624 Touch je uvedena rychlost procesoru 1 GHz a velikost operační paměti 256 MB. Oproti tomu dražší model PocketBook Touch 623 má rychlost procesoru jen 800 MHz a operační paměti 128 MB. Proto bych se rád zeptal, jestli je PocketBook 624 Touch znatelně rychlejší než PocketBook Touch 623. Čtečku bych využíval, mimo jiné, i k zobrazování formátu pdf a k tomu je, podle mého názoru, potřeba vyšší rychlost. Jakou čtečku byste mi doporučili více?

  • 10. ledna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobry den,

    velke rozdily mezi cteckami nejsou. Pokud preferujete rychlost u ctecky, podival bych se spise po modelu Kindle Paperwhite, ktery je mnohem sviznejsi.

    ing. tomas pejcha
    AZ Mobil http://www.azmobil.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Kvapilová T.

      14. ledna 2014 - Kvapilová T.

      Ovšem na Kindle paperwhite si moc pdfek nepřečte. Ne každý je ochotný překonvertovat všechny soubory do kindlácké verze. Předpokládám, že tuto možnost již pán zvážil.


    • AZ Mobil

      14. ledna 2014 - Oficiální zástupce obchodu AZ Mobil

      Kindle podporuje PDF. A na Pocketbooku si nejaka PDF prectete? Ano, Pocketbook ma sice funkci reflow, umi oriznout okraje, ale i tak je cteni PDF dost neprijemna zalezitost.

      Podobne jako u Amazonu je tedy dobre si PDF prevest napr. do MOBI nebo EPUB. Na Amazonu vsak muzete vyuzit emailovou konverzi primo pres regsitraci na Amazonu, na Pocketbooku jste odkazana pouze na program Calibre nebo online konvertory. Ve vysledku je to tedy zhruba stejne a to s tim vysledkem, ze je nutne PDF prevest.

      Nekdy staci otocit displej nalezato a pismenka se zvetsi, to je ale mozne u Amazonu i Pocketbooku.

      Obe ctecky a jejich zobrazeni PDF je mozne vyzkouset primo v realu u nas na prodejne.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.