Poradna PocketBook Basic Touch 624

Autor: | Vloženo: 18.01.2015 000 20:01 | Témata: Poradna PocketBook Basic Touch 624

Vybití ve vyplém stavu

Dobrý den,
od Vánoc mám tuto čtečku. Hned jak jsem ji dostala jsem ji nabila, ale nepoužívala jsem jí protože jsem čekala až na ni budu mít obal. Asi po týdnu jsem ji chtěla zapnout, ale čtečka zapnout nešla, tak jsem ji nabila a dnes, když mi konečně přišel obal mi čtečka opět nešla zapnout a opět jsem ji musela nabít. Koukala jsem, že ostatní uživatelé mají problém s výdrží čtečky, ale aby se čtečka vybila během doby, kdy je vyplá mi nepřije uplně normální? Myslíte, že mám vadný kus?
Děkuji, Vendula

  • 18. ledna 2015 - Oficiální zástupce obchodu AZ Mobil

    Dobry den,

    ano, ctecka se samovolne po urcite dobe vybije. Nabijte ctecku pres USB kabel na 100% a pote otestujte vydrz. Mela by byt v poradku.

    ing. tomas pejcha
    AZ Mobil http://www.azmobil.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Vendula K.

      19. ledna 2015 - Vendula K.

      Děkuji za odpověď.

      V předchozích příspěvkách jsem se ale dočetla (příspěvek byl přímo od Vás), že je běžné, že čtečka vydrží 50 hodin čtení, což je 50 dní při čtení 1 hod/den, ale teoreticky, když se za týden samovolně vybije, tak mi v tomto tempu vydrží jen 7 hodin čtení, což mi rozhodně nepřijde dostačující. Dále soudím, že podle Vás by měla vydržet i s přihlédnutím k samovolnému vybíjení více jak měsíc v kuse bez nabíjení (pokud člověk příliš nečte)..? Takže si stále myslím, že to v pořádku není..?


    • AZ Mobil

      19. ledna 2015 - Oficiální zástupce obchodu AZ Mobil

      ctecku si muzete otestovat sama. Vyrobce uvadi vydrz 8000 otoceni stran. Realna vydrz dle zakazniku je zhruba 5-6 tisic otoceni stran. Pokud ale kazdy den prectete par stran, bude vydrz jina nez pokud budete otacet 8000 stran najednou. Pri realnem pouziti ctecka vydrzi zhruba 14 dni na 1 nabiti. Velky vliv ma take zapnuta WiFi, ktera ctecku vice vybiji.


    • Vendula K.

      19. ledna 2015 - Vendula K.

      Ještě jednou děkuji za odpověď.

      Dnes jsem čtečku odnesla do autorizovaného serivsu na reklamaci. Tam mi řekli, že bude asi problém s baterií - je to prý častá porucha.




    • Dohnys

      12. února 2015 - Dohnys

      Jen pro jistotu bych se zeptal, zda ji vypínáte tak, že tlačítko na vypnutí jen na krátko zmáčknete a na čtečce se objeví zzzzzzz .?
      Nebo zda to tlačítko podržíte déle (asi 5s) a objeví se obrázek vlastností čtečky?

      Pokud prvním způsobem, tak se není čemu divit. Protože takto není čtečka úplně vypnutá, nýbrž jen "spí". A takto se vybije rychle.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.