Nejnovější recenze ze sekce Čtečky knih
- Lehky
- Druhy den v alzaboxu
- Levna krabicka ctecka neni chranena
Ctecka super ale alza.cz se mi prestava libit jak dorucuji do alzaboxu. Zasilku do niceho nezabali a to ani do folie a nevypada to ze se k zasilce pekne chovaji. Ale za to maji vsechno
- Light weight
- Slow proccessing
Krásný barevný displej čtečky.
teprve se s ní seznamuji, je složitější na ovládání než čtečka Kindle od Amazonu, ale splňuje to, co jsem od ní očekávala a to jest, že si v ní můžu číst e-knížky vypůjčené z Palmknihy, doporučuji
- Za málo peněz super čtečka
Naprosto úžasná čtečka. Má vše co jsem od čtečky očekávala.
Špatně čitelný návod, místy nesrozumitelný. Česká verze ke stažení neexistuje.
- Poměr cena/výkon.
- Cenově dostupnější, neuvěřitelně rychlá, uživatelky přívětivá. Firmware srovnatelný s Onyx Boox ( navigační koule , systém poznámek ...........)
- Stylus - celková ergonomie,
- Stylus má protilehlé plochy "divně lesklé" což v ruce klouže, ale určitě to bude jen o zvyku.
Originální stylus od Pocketbooku je jediné mínus této čtečky ( v balení i náhradní hroty).
Dílenské zpracování perfektní
NENÍ ČESKÝ MENU JINAK OK
Raději bych měla obyčejnou čtečku, ale chci si půjčovat knihy, tak to jinak nešlo. Jinak čtečka page výborná. Se stahováním jsem zatím na štíru, protože stáhnu knihu a mám jí v googlu i v Dropboxu. To mi nejde. Jinak se v Onyxu čte bezvadně.
Pořídil jsem jako dárek, zkusmo jsem prováděl "operace" (např. kopírování eknih přes průzkumník apod.) a vypadá to, že je vše OK. Pořídím i sobě. :-)
- Lehký, optimální velikost
- Snadné ovládání
- Absence české verze systému, nicméně vzhledem k jeho jednoduchosti to nepředstavuje problém
- Magnetické zavírání
- Klouže jak namydlene
- Nepříjemné na dotyk
Klouže v ruce, nebezpečné
- Jemný display s dobrým kontrastem
- Dobrá regulace podsvícení, vypadá přirozeně a dá se vyladit pro libovolné světelné podmínky
- Vysoká typografická kvalita vykreslení epub formátu
- Přímá podpora většiny formátů eknih
- Slušný originální software a možnost dohrát alternativní KOreader
- Oproti Kindle obrovské možnosti nastavení zařízení a přizpůsobení čtení.
- Na obrázku vypadá rám jako kovový, ale celé tělo je plastové. Čtečka mi přišla s prasklinou v rámu, ale na Alze mi ji bez problémů vyměnili.
- Tlačítka klikají každé s jinak vysokým a hlasitým zvukem - levé jde tlumeně, pravé cvakne tak, až to ruší. Měl jsem v ruce více kusů a je to na každém jinak.
- Pomalejší odezvy systému např. při otevírání nastavení knížky po prvním otevření, nebo první vyhledávání ve slovníku po zapnutí apod. Není to levná čtečka, čekal bych výrazně lepší reakce.
Je to asi nejlepší e-ink zařízení, jaké jde ve velikosti 7,8" sehnat. Je to tak na hraně pro čtení běžných PDF technických dokumentací. Software PocketBooku je slušný, neposílá pochybné data do Číny.
- kvalitní čtečka
- žádná
- Velmi rychlý, dá se dobře přizpůsobit(podsvícení), velmi dlouhá výdrž baterie.
- lehký, akorát velikost do kabelky
- Musíte si zřídit účet od Amazonu
- Vzhledem k chybějící češtině trochu horší orientace v nastavení, ale po chvíli zkoumání velmi jednoduchý na ovládání
- ve formátu pdf nelze měnit velikost písma
- horší surfování na netu - to jsem vzdala
Spokojenost.
- Velký, rychlý displej s vysokým rozlišením
- Osvětlení displeje na čtení v noci, které lze vypnout. A s nastavitelnou teplotou (studená/teplá)
- 4 nastavitelná tlačítka (na krátké a dlouhé stisky)
- Velmi dobrý překlad do češtiny
- Podpora slovníků i čtení nahlas
- Možnost připojení Bluetooth sluchátek a poslechu přes ně, a to i hudby
- Baterie se vybíjí trochu rychleji, než bych očekával. Pořád ale vydrží velmi dlouho
- Není přibaleno pouzdro, zpravidla nutno dokoupit nebo nosit velmi šetrně v jemné tašce
Rozhodně za 6 tisíc stála.
- Za mě osobně velikost obrazovky.
- Android a možnosti s tím spojené
- Dobrá HW výbava. Čtečka reaguje rychle, všechno je plynulé.
- 300 dpi B/W zobrazení
- Podpora SD karet, což bohužel už není tak běžné, jako dříve bývalo.
- Note-taking celkem obstojně zvládá číst ručně psaný text, a to i když mám mnohdy potíže sám po sobě něco přečíst.
- Barevná technologie Kaleido sice celkem pokročila, ale stále to pochopitelně není úplně nejlepší. Na čtení barevných komiksů je stále vhodnější klasický tablet.
- K ceně čtečky si podle mě musíte mandatorně přičíst ještě náklady na ochranný obal, bez kterého spíše nedoporučuji se čtečkou cestovat.
Při výběru čtečky jsem měl několik kritérií - 10' obrazovka, Android, 300dpi pro B/W zobrazení a podpora SD karet.
Tato kritéria v podstatě splňuje akorát tahle čtečka (ke dni psaní této recenze, což je duben 2024) a můžu říct, že splnila všechna moje očekávání.
10' obrazovku jsem chtěl zejména kvůli tomu, aby se na tom dalo komfortně číst v 2-page landscape zobrazení. Jak normální literatura, tak i manga je na 2-page landscape perfektně čitelná. Chápu, že 10' není asi pro každého (jak vahou, tak i samotnou velikostí), ale pro mě, jakožto člověka s většími dlaněmi, je to tak akorát na držení v jedné ruce (bez problému i při stání v MHD). Při rozhodování o volbě velikosti čtečky tak zvažte, co pro vás osobně bude komfortnější.
Baterii jsem nedal ani do plusů ani do mínusů, protože mi přijde adekvátní. Když jedete úsporně, tak vydrží dlouho.
- není v češtině
- Plně dostačuje
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »