Nejnovější recenze ze sekce Čtečky knih
odpovídá trosku pomalu ale ani mi to nevadí, vydrží taky docela dlouhou dobu, jde nastavit světlo
Ok
Pěkný obal, magnet je silný a moc dobře se neotvírá.
- Intuitivní ovládání
- Menu v češtině
- Možnost výběru barev
- Velká kapacita
Je to moje první čtečka, chvilku mi trvalo nastavení, ale zvládla jsem to i bez návodu. Je lehká, tak akorát do ruky. Dala jsem na doporučení kamarádky a jsem moc ráda, že jsem zvolila právě tuto variantu.
- Velká obrazovka, skvělé zobrazení
- Při prvním otevření nové knihy pomalá reakce, při opakovaném otevření už je to OK.
- rychlá reakce
- není komunikace v českém jazyce
- Super
skvělá čtečka
Není pro Českou republiku
a neupozorňuje na tuto skutečnost
- Velký display
- Pohodlné čtení - možnost nastavení parametrů textu
- Podsvětelní s nastavitelnou intenzitou a teplotou
- Relativně pomalé reakce při ovládání (nepovažuji za až tak závačný problém)
- Hromada zbytečných cizojazyčných knih v základu (dá se pomazat)
- Propojení microUSB (USB-C by bylo lepší)
- Nemá žádnou ochranu IPXX (za tu cenu je to pochopitelné)
- Mám trochu problém s počítáním stránek, které nefunguje dobře, což je asi dáno změnama nastavení velikosti textu (není to zásadní problém, ale zamrzí to)
Nikdy jsem nebyl čtenář, ale na "stará kolena" jsem si řekl, že to změním. A jsem rád, že jsem si tuto čtečku koupil. Pohodlné čtení, dobré možnosti nastavení textu včetně intentizy i barvy podsvícení, slušná výdrž.
- Mám 12 let starý , po upgrade produktu výrazný skok
- Seznamují se, zatím vše ok
- Návod občas skřípe ale jde to
No ta čeština pro ovládání už by se hodila. Je to věc názoru .
Horsi vydrz baterie a podsvetleni nez u predchoziho typu. Obal na to neni k sehnani. Ani s baterkou ani bez.
Zatím začínám, vše je funkční, vzhledem k velikosti je lehká.
- uživatelsky složité a neintuitivní ovládání
- nestabilní při prohlížení PDF
- zahlcená zbytečnými aplikacemi
- složitá správa souborů
- dlouhá aktualizace
Levnější čtečka, takže jsem nečekal zázraky. Ale kvůli její chybovosti (pravidelné padání při prohlížení PDF), složité správě souborů (asi 5 způsobů jak do ní dostat soubory, všechny složité a pomalé) a zahlcenosti zbytečnými funkcemi (chci si prostě číst) jsem se vrátil zase k papírovým knihám.
Nevšimla jsem si, že čtečka je dětská a já ji chtěla jako dárek pro svou dospělou dceru. Alza mi obratem po vrácení zboží vrátila peníze na účet i s použitým slevovým kódem :-)
- Velikost akorat
- Dobra cena
- Podsviceni
- Warm light
- Pro zapnuti podviceni musite na displej videt
- Tento produkt absolutně splňuje moje požadavky, jednoduché nastavení, jednoduché nahrání nových Eknih. Jednoduchá obsluha tlačítky nebo dotykem doporučuji všem kdo má zájem o čtečku Eknih. Jako další výhoda má slot na SD kartu, wifi.
- nemá
Tento produkt mohu jenom doporučit nemá chybu budete velmi spokojeni.
- Tlačítka
- Podporované formáty
- Uživatelské prostředí
- Podpora češtiny
- Velikost
- Nemožnost výměny baterií.
Čtečku Lux 5 jsem měl jen na osahání, jinak od roku 2018 jsem měl starší typ Touch Lux 2.
Čtečka je to výborná, na tu si nemohu stěžovat, oproti Kindlu je uživatelské prostředí v češtině, mnohem intuitivnější a jednodušší na organizaci knih, můžete si více přizpůsobit čtečku pro sebe, např. úvodní obrázky, natáčení textu je také snadnější. České prostředí a vyhledávání textu v knihách je také lepší. Pocketbook vám nevnucuje nákup knih a spousty dalších věcí oproti Kindlu a nemusité řešit formát knihy, protože je všechny pocketbook přečte.
Co se týká displeye Pocketbook a Kindlu, myslím, že Kindle má o trošku lepší display a rychlejší odezvu dotikového displaye.
Co hodnotím jako veliké mínus, je výměna baterie. V jejich servisu mi řekli, že staré typy již neservisují, že nemají baterky. Baterky se sice jinde koupit dají, ale návody na výměnu neexistují a výměna není zrovna snadná (úspěšně se mi nepovedla).
Obecně je myslím lepší a pohodlnější čtečka Pocketbook, ale politika, kdy si člověk musí každé 4 roky koupit novou čtečku kvůli baterce se mi nelíbí.
- Využívám na čtení a poznámkovávání studií a to zvládá dobře
- Tmavý display
Nefunkční.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »